Opvoedcursus

LEEF MEE!

Soms hebben we als ouders een momentje rust nodig. Een momentje om na te denken over wat we eigenlijk belangrijk vinden in de opvoeding. Bij LEEF! zorgen we voor zulke momenten. We organiseren bijeenkomsten voor een groep ouders die 8 keer bij elkaar komen en met elkaar nadenken en praten over opvoeden.

Onze droom is om in Rotterdam op allerlei verschillende plekken opvoedcursussen op te starten. Onder begeleiding van een pedagoog en andere opvoed talenten rusten we menen toe om in de wijken en de scholen gezinnen te ondersteunen in de lastige en mooie klus van het opvoeden.

Doe je met ons mee?

Of wil je er meer over horen? Dan kun je hieronder een berichtje sturen en nemen wij contact met je op.

Aanmelden voor de cursus...

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Meer informatie...

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

Groot worden

Meer informatie over opvoeden, groter worden en wat voor kinderen belangrijk is.

We zijn allemaal groot geworden in deze maatschappij. Mensen om ons heen hebben daar invloed op gehad. Mensen die veel bij je waren en die dichtbij woonden. De manier waarop je ouders/opvoeders jou hebben opgevoed, bepaald voor een groot deel hoe jij in het leven staat, wat je denkt, geloofd en hoe je omgaat met tegenslagen. Nu je zelf ouder geworden bent, ben je zelf van grote invloed op je kind. Hoe je – in allerlei omstandigheden - omgaat met je kind in de eerste levensjaren, vormt de basis voor het verdere leven van je kind.