Over LEEFnetwerk

Home | Over LEEFnetwerk

Ondersteuning bestaande LEEFgemeenten

Het LEEFnetwerk is de faciliterende en ondersteunende kracht achter de verschillende LEEFgemeenten. Vanuit het LEEFnetwerk worden de gezamenlijke activiteiten georganiseerd en gefaciliteerd. Op die manier houden de verschillende gemeenten onderling contact en wordt de organisatie voor hen zo licht mogelijk gehouden.

Opzetten nieuwe LEEFcommunities

Ook pioniert het LEEFnetwerk in het onderzoeken waar er kansen liggen voor nieuwe interculturele communities of gemeenten. Zij scout nieuwe kerkplanters, traint en begeleidt deze in het traject van het opzetten van een nieuwe kerkplant.

Interculturele aanbidding 

Het inspireren en stimuleren van interculturele aanbidding is een belangrijk onderdeel. Zowel bestaande als nieuwe kerkplanten worden getraind in interculture aanbidding. We hebben vele mensen geraakt zien worden door het aanbieden van muziek en zang in hun eigen taal.

LEEFmee

Het LEEFnetwerk leeft haar maatschappelijke betrokkenheid uit op diverse manieren. Zo is zij de duwkracht achter o.a. een opvoedcursus en zijn er plannen om op nog meer maatschappelijke fronten actief te zijn.