De mensen van het LEEFnet

Het LEEFnetwerk wordt gedragen door een groeiende groep mensen. Supporters die achter de schermen meedenken en meebidden. Hieronder stellen we de kerngroep van het LEEFnetwerk voor:

Theo Visser

Theo Visser

Theo weet zich geroepen om zich in te zetten voor Gods koninkrijk in o.a. Rotterdam. Vanuit zijn rijke ervaring als pionier en kerkplanter ondersteunt, traint en begeleidt hij de nieuwe kerkplanters en voorgangers van de LEEFnetwerk gemeenten. Zijn passie om de mensen van de stad bij God te brengen is daarbij een aanstekelijke inspiratiebron.

5e33352b-4620-4096-b4d1-7471a500cff2

Rieneke Visser

Het muzikale en aanbiddende hart van Rieneke is door de jaren heen wijd opengezet voor andere culturen. Haar ervaring en kennis op dit gebied zet zij zowel plaatselijk als Europa wijd in. Het LEEFnetwerk maakt graag gebruik van haar inspiratie en expertise op dit gebied. 

WhatsApp Image 2020-09-02 at 18.55.21

Sara van der Toorn-Mohi

Sara heeft een grote expertise op het gebied van interculturaliteit en pastoraat. Vanuit haar kennis en ervaring ondersteunt zij het LEEFnetwerk met training en advies. 

Marjan-15

Marjan Groenendijk

Al jaren de rechterhand van Theo en Rieneke en daardoor ook betrokken bij het werk van het LEEFnetwerk. Het werk achter de schermen zoals organiseren van evenementen ligt haar goed. Ook is zij inzetbaar als team trainer waarbij nadruk ligt op het verbeteren van de eenheid en teamspirit. 

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.