Leef! Specials

Binnen LEEF! hebben we aandacht voor de belangrijke dingen van het leven. We hebben een aantal speciale onderwerpen waar we bijzondere aandacht voor hebben hier op een rijtje gezet.

stoepkrijten

Opvoedcursus

Soms hebben we als ouders een momentje rust nodig. Een momentje om na te denken over wat we eigenlijk belangrijk vinden in de opvoeding. Bij LEEF! zorgen we voor zulke momenten. We organiseren bijeenkomsten voor een groep ouders die 8 keer bij elkaar komen en met elkaar nadenken en praten over opvoeden.

kopje koffie

Eenzaamheid

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Er rust nog steeds een taboe op eenzaamheid. Alsof het een schande is dat het jou overkomt. Je hoeft je er niet voor te schamen. Maar eenzaamheid kan wel erger worden. Dan is het belangrijk er iets aan te doen.

Rotterdammer

Leef! Rotterdam

LEEF! is bedoeld voor jou als open spirituele zoeker, die op je eigen tempo bereid bent de zoektocht naar de grote vragen van het leven en geloof aan te gaan.

Op weg naar kerst; een boodschap van geloof – David Derksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Rekenen met Gods feiten – David Derksen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Example 3

Lorem ipsum dolor…