Leef! Rotterdam op zuid

Ulaanbaatarplein 6, Rotterdam

Iedere zondag 11:30 uur

***let op: Aangepaste meetings***

Samenkomen op zondag

In verband met de nieuwe maatregelen hebben wij op zondagen meetings die om 12:00 starten, de inloop is vanaf 11:30. Er mogen tijdens deze meetings maximaal 30 mensen aanwezig zijn.

Voor deze gewone meetings geldt: in verband met corona even opgeven via marjan@leef.cc.

Op de andere zondagen hebben we een zogenoemde inloopmeeting. Voor deze zondagen geldt: in principe kun je terecht bij een celgroep, maar tevens is er in de Passie een inloopmeeting voor als je nog geen onderdeel van een celgroep bent. Opgeven voor deze zondagen is niet nodig.

Nog even de coronamaatregelen voor LEEF! op een rijtje:

  • Geef je op bij Marjan
  • Ben je ziek, blijf dan thuis
  • Er is lekkers bij de koffie maar helaas geen brunch
  • Houdt afstand van elkaar
  • Volg het eenrichtingsverkeer
  • Blijf zoveel mogelijk zitten

Agenda

29 november: 11.30 inloop meeting
6 december: 11:30 meeting (opgeven noodzakelijk)
13 december: 11.30 inloop meeting
20 december: 11:30 meeting (opgeven noodzakelijk)

Communities van LEEF! Zuid

Celebrate Recovery

Celebrate Recovery is een uniek herstelprogramma, gebaseerd op 8 principes en 12 stappen. Wil je meer weten? Klik op de knop hieronder.

LEEF!IN

LEEFin is dé community waar je kunt kennismaken met LEEF! We komen tweewekelijks bij elkaar voor ontmoeting, gezelligheid en verbinding.

Farsi

Community voor Iraniërs.
کلیک بر روی آیکون و ارسال ایمیل

LEEF! Nieuwerkerk

LEEF! Nieuwerkerk is een groep mensen met verschillende achtergronden die elkaar wekelijks ontmoeten in een huiselijke setting, hun leven met elkaar willen delen, samen ontdekken wie Jezus is en wat het betekent om Hem te volgen.

Kom es langs als je in de buurt woont.

Curioso

Wij zijn nieuwsgierige vrouwen, die meer willen ontdekken over het God, het leven, onze relaties en vragen die ons bezig houden. Als je eens wilt komen kijken ben je meer dan welkom.

Alpha

De Alphacursus gaat over geloof,
gezelligheid, het gesprek. Elke woensdag worden verschillende aspecten kort toegelicht, waarna je er met elkaar nog over doorpraat.……en dat alles onder het genot van heerlijk eten.

Start ieder jaar in februari en september

Ondernemers op Noord

We zijn een aantal ondernemers die het belangrijk vinden om samen te ontdekken wat het inhoudt een leerling van Jezus te zijn in de 21e eeuw. We trekken samen op om nadat ze zelf uitgedaagd zijn, op onze beurt ook weer anderen verder te kunnen helpen.

De mensen van LEEF! Rotterdam

Bij LEEF! werken we met een groep gepassioneerde mensen die het goede nieuws willen verspreiden door heel Rotterdam. Onze community groeit op de krachten en talenten van vele partners en vrijwilligers.

 

Het leiderschap wordt gevormd door de volgende mensen:

Robert

Robert de Bruin

Robert is de teamleider van LEEF! Samen met de andere teamleden is hij verantwoordelijk voor de visie en ontwikkeling van LEEF!

WhatsApp Image 2020-09-02 at 18.55.21

Sara van der Toorn-Mohi

Sara heeft een grote kennis en expertise op het gebied van interculturaliteit en pastoraat. Vanuit haar ervaring en kennis ondersteunt zij LEEF! met training en advies. 

rotterdam is geen illusie,
door de camera gewekt,
rotterdam is niet te filmen,
rotterdam is veels te ech.